Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Kevert tészta süteményem...

Kevert tészta süteményem teteje ropogósra megsül, hogy maradhatna puha? Légkeveréses villanysütőm van.

Figyelt kérdés
2013. febr. 20. 18:46
 1/2 anonim ***** válasza:
Alacsonyabb hőfokon süsd légkeveréssel. Vagy = -re a jelre (alsó -felső sütés) állítsd, 180 fokra.
2013. febr. 20. 18:56
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/2 A kérdező kommentje:

Nem fog akkor még jobban kiszáradni?

1-től 10-ig tudom állítani a hőfokot,mást nem. Vizet nem kell alá tenni?

2013. febr. 20. 19:22

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!