Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Tarja sütése serpenyőben vagy...

Tarja sütése serpenyőben vagy tepsiben? Milyen köretet lehetne mellé csinálni?

Figyelt kérdés

Vendégeink lesznek ,és tudom ,hogy szeretik a tarját . Vettem vödrös bepácolt tarját :Azt szeretném ha puha és omlos legyen :. Mi nem eszünk sertést ,miattam az én szervezetem nem tudja feldolgozni . Igy teljesen amatör vagyok ebben témában . bármi mást megtudok csinálni :

Nem szeretnék beégni ..

Köszönöm..


2013. máj. 8. 08:27
 1/5 anonim ***** válasza:
11%

Mondjuk szoktam tarját sütni így is, úgy is, de amit írsz, hogy vödrös bepácolt, szóval azt nem tudom milyen lehet, elképzelhető, hogy ez miatt, amit írok, nem fogja megállni a helyét.


A teljesen nyers, előkészítetlen husiból:

a húst besózom, borsozom, ha vendéget várnék akkor a zománcos tepsit zsíroznám ki, abban sorakoznának a husik. Vastagra szelt hasáb-burgonyával raknám körbe és karikára vagy cikkekre vágott hagymával, zöldpaprikával, pici vizet rá + alufóliával beborítva menne a sütőbe!

Amikor megpuhult (villával megszurkálod akkor már tudod), a fóliát leszedni, visszadugni, hogy megpiruljon a husi!

Jó étvágyat!

2013. máj. 8. 08:56
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm !!

valami ilyesmire gondoltam : A vödörben olajban állnak a húsik ..

2013. máj. 8. 09:02
 3/5 anonim ***** válasza:
57%
Mindenképp tepsiben, a sütőben csinálnám. Én nem szoktam alá zsírt tenni, csak egy kis vizet, és teszek mellé krumplit, répát, vöröshagymát. A hús vastagságától függően 1,5-3 óra a sütés. Közben a vizet pótolni kell, hogy oda ne égjen.
2013. máj. 8. 09:07
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/5 anonim ***** válasza:
11%

1.Nem azt írtam, hogy zsírt teszek alá, hanem hogy "a tepsit kizsírozom". Márpedig ez azt jelenti, hogy viszonylag vékony réteg zsír kerül alá.

2. Nem biztos, hogy van a husiban, husin annyi zsír, hogy csak úgy símán, a "saját-zsírjában" megsüljön.

3.Ha nem lesz elegendő zsír a sütéshez, akkor inkább csak megfőzöd a husit, és azért az nem ugyanaz!

2013. máj. 8. 09:30
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Ha sokan lesztek akkor érdemesebb tepsiben sütni mert úgy sok személyre sok húst kisütni gyorsabb! De serpenyőben is ki lehet a húsokat sütni.

Szerintem köretnek a legfinomabb vele a krumpli.

2013. máj. 8. 10:20
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!