Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Borkősav helyett mit használha...

Borkősav helyett mit használhatnék?

Figyelt kérdés
Úgy tudom mindenképp savas dolog kell. Ecet vagy citromlé(azon belül 50%-os, vagy frissen facsart?) lehet?

2013. máj. 11. 08:58
 1/2 anonim ***** válasza:
Citromsav.
2013. máj. 11. 09:45
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/2 anonim ***** válasza:

a borkősav tartósít

tehát, ha arra kell, akkor más tartósítóval helyettesítsd,

a savasságára meg jó a citrompótló / citromsav

2013. máj. 11. 19:46
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!