Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Tegnapelőtt vásárolt csirkecom...

Tegnapelőtt vásárolt csirkecombot ma használnám fel, hűtőben volt, nem fagyasztóban. Ugye nem lehet baja?

Figyelt kérdés
2013. máj. 18. 13:27
 1/4 anonim ***** válasza:
Azért szaglászd meg alaposan. Ha jó a hűtőd, elvileg még jó.
2013. máj. 18. 13:40
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 anonim ***** válasza:

Hűtőben Clostr. Botulinum nem szaporodik. Ha egy kis szaga lenne, akkor igazából csak romlást okozók lehetnek rajta leginkább, azért sütöd meg, hogy ezekkel ne legyen bajod. Tehát igazából egy nem 100% friss, de hűtött húst.. mindig ésszel kell kidobni. Persze lehet túlbiztosítani mindent, ennek is megvan az értelme.


Szaglássz! :)

2013. máj. 18. 15:07
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/4 anonim ***** válasza:

Én símán bevállalom az ilyesmit.

Ha tudom hogy sütni, rántani fogom és nem pörkölt és hasonló, akkor biztos-ami-biztos, előre besózom. Egyrészt van ideje a sónak átjárni, másrészt biztosan segít abban, hogy rendben legyen minden.

2013. máj. 18. 17:11
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 anonim ***** válasza:

Tegnap vettünk friss csirkecombokat, kicsontoztam, besóztam, és holnap fogom kirántani. nem akartam már fagyasztani és újra kiengedni. máskor is szoktam a pénteki friss húst vasárnap feldolgozni, így azok is elvileg "tegnapelőttiek".soha semmi gondom eddig még nem volt.

azonban a hétfőre szánt húst tegnap azért betettem a fagyóba.

2013. máj. 18. 17:44
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!