Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Mi a különbség a rántott és a...

Mi a különbség a rántott és a bundás alma között?

Figyelt kérdés
Én szeretném megcsinálni mert egyszer ettem és akkor nagyon ízlett. Hogyan csináljam hogy finomabb legyen ?:)
2009. okt. 5. 17:02
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Én úgy ismerem,hogy alma pongyolában. Azt simán palacsintatésztába kell mártani,kisütni olajban,aztán megszórni fahéjas porcukorral.
2009. okt. 5. 17:22
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/6 anonim ***** válasza:
Hmmm. Ilyet még nem ettem. Megyek, veszek almát.... :)
2009. okt. 5. 18:12
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
én tegnap csináltam. 2tojásba tettem 2csomag vaníliás cukrot és egy evőkanál sima cukrot, majdnem fél kg liszet és annyi tejet hogy sűrűbb legyen mint a palacsintatészta. az almákat felnégyeltem kivágtam a magházat és még hosszában is kettévágtam. bő olajban kell kisütni lassú tűzön. sok sikert!
2009. okt. 5. 18:25
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/6 anonim ***** válasza:
Nem tudom,milyen az a rántott... Saját ötlet erre: tegyél a masszába diódarabkákat!
2009. okt. 5. 19:02
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/6 anonim ***** válasza:

a rántott - liszt-tojás-prézni

a bundás - sűrű palacsintatészta


szerintem nem érdemes rántottat csinálni, nagyon macerás

(van aki amúgy félrebeszél és a bundásat is rántottnak hívja)

2009. okt. 5. 19:17
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/6 anonim ***** válasza:
BUNDÁS!!!!!
2009. okt. 5. 21:50
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!