Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Melyik ételhez a legpraktikusa...

Melyik ételhez a legpraktikusabb a vörösbor?

Figyelt kérdés
Olyan vacsorára készülök, amelyhez a legjobban a vörösbor illik. Azt tudom, hogy a pulykához szokás inni, de az volt a mai fogás, tehát a változatosság kedvéért mást szeretnék sütni/főzni. Mit ajánlanátok?
2013. jún. 2. 20:57
 1/4 anonim ***** válasza:
pörköltekhez és magyaros ízesítéshez nagyon illik a vörösbor
2013. jún. 2. 20:58
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ. Esetleg olaszos tésztához mit ajánlanál?
2013. jún. 2. 21:03
 3/4 anonim ***** válasza:

[link]

Nézd csak,itt minden le van írva. :)

2013. jún. 2. 21:10
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm, remélem hasznomra válik. :)
2013. jún. 2. 21:16

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!