Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Házi tej milyen lábasban nem...

Házi tej milyen lábasban nem ég le nagyobb lángon se?

Figyelt kérdés

Mármint hogy odakapni se kap oda semennyire, szóval nem kell a lábas alját áztatni-dörzsölni.. csak ellötykölni.


Tippem sincs, ilyen lábasokra gondolok, hogy

pl. rozsdamentes acél

régi típusú zománcos lábas...



2013. jún. 3. 01:01
 1/3 anonim ***** válasza:
teflonos lábas
2013. jún. 3. 01:41
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 anonim ***** válasza:

A zománcosban le is éghet az alja, napokig lehet áztatni, vakarni.

én a vastagtalpú rozsdamentesben forralom fel, ha madártejet vagy pudingot csinálok, de, ahogy kész, azonnal hidegvizes ruhára teszem, a mert a talp miatt még sokáig tartja a hőt.

némi kis lerakódás ebben is keletkezik, de egy sima mosogatással egyszerűen elmoshatóak.

De lehet kapni speciális tejforraló edényeket is, bár bevallom, erre még nem költöttem:)

2013. jún. 3. 10:37
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/3 anonim ***** válasza:
Én nekem van egy "tejforralóm" ami egy teflon aljú 1L-es lábas
2016. ápr. 4. 18:23
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!