Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Mákos gubát akarok csinálni...

Mákos gubát akarok csinálni nem baj ha friss a kifli?

Figyelt kérdés

2013. jún. 13. 11:36
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Tedd be a sütőbe kiszárad.
2013. jún. 13. 11:42
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/9 anonim ***** válasza:

Nem baj, egy kicsit lutykosabb lesz, de úgy is finom.

de tényleg egy kicsit felkarikázva száríthatod is sütőben.

2013. jún. 13. 11:54
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/9 anonim ***** válasza:
Mi sose szárítottuk ki gubához,szerintem nem baj.
2013. jún. 13. 11:54
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/9 anonim ***** válasza:
Nem baj, kevesebb folyadékot önts rá.
2013. jún. 13. 15:33
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm Szépen Nektek a Válaszokat!!!! Már el is készítettem házi vaniliamártással :-)
2013. jún. 14. 07:03
 6/9 anonim ***** válasza:

Többnyire azért szárazabb a hozzá használt kifli, mert azt már úgysem esszük meg másképp és legalább használjuk valamire.


Másrészt meg azért jobb ha kicsit szikkadtabb, mert akkor jobban felszívja a fincsi levét.

2013. jún. 14. 15:53
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/9 anonim ***** válasza:
Vanília mártással, jaj, nyami ! :)
2013. jún. 14. 15:54
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/9 A kérdező kommentje:
nagyon is finom lett :-)
2013. jún. 17. 14:03
 9/9 anonim ***** válasza:
Ügyi vagy. ;)
2013. jún. 17. 22:21
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!