Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Holnap vörösboros nyúlpörkölte...

Holnap vörösboros nyúlpörköltet akarok csinálni. Száraz, vagy félédes, édes vörösbor kell hozzá?

Figyelt kérdés
Köszönöm előre is a válaszaitokat!

2013. jún. 14. 14:28
 1/5 anonim ***** válasza:
fél édes
2013. jún. 14. 14:30
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Száraz!


Édeset vagy félédeset sosem használunk főzéshez szinte, általában szárazat, néha félszárazat kíván a recept.

2013. jún. 14. 15:05
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/5 anonim ***** válasza:
2013. jún. 14. 15:17
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/5 anonim ***** válasza:
fél száraz.
2013. jún. 14. 17:27
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/5 anonim ***** válasza:
Száraz, kicsit markáns (testes) vörösbor legyen.
2013. jún. 14. 18:32
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!