Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Egy csirkét grillezés előtt...

Benyovszky Oszkár kérdése:

Egy csirkét grillezés előtt meg kell főzni vagy csak elég nyersen illetve fagyva betenni a gázsütő grillfunkciója alá?

Figyelt kérdés

2013. jún. 19. 15:08
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Nem kell megfőzni, de ki kell olvasztani, ha fagyos.
2013. jún. 19. 15:09
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/11 anonim ***** válasza:
Ha fagyos kikell ,hogy engedjen
2013. jún. 19. 15:12
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/11 A kérdező kommentje:
Tuti hoggy nem kell megfőzni????
2013. jún. 19. 15:16
 4/11 A kérdező kommentje:
Na és ha nem főzi meg az ember akkor mennyi ideig kell grillezni?
2013. jún. 19. 15:17
 5/11 anonim ***** válasza:
Dehogy kell megfőzni, kifőzöd a jó ízét, várd meg míg felenged, sózd és fűszerezed be, majd süssed. Én sütöben szoktam, előszőr fólia alatt 1 órát, majd fólia nélkül még felet, grillben biztosan gyorsabb.
2013. jún. 19. 15:27
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/11 anonim ***** válasza:
meg ne főzd:) általános gyakorlat a jószág súlyának megfelelő idő kb. pl egy másfél kilós, másfél óra, de ez inkább csak irányadó. ha fiatal grillcsirke biztosan hamarabb kész lesz. ha a combja mellé beszúrsz villával és teljesen puha, nem jön véres lé, a bőre ropogós piros, akkor kész.
2013. jún. 19. 15:47
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/11 A kérdező kommentje:
Elotte pacolja az ember akar csak vizben, vagy valami recept aaltal eloirt leben?
2013. jún. 19. 15:50
 8/11 anonim ***** válasza:
51%

Szia

Ha sütőben akarod sütni akkor sütőzacskó!

Sokkal finomabb mint fólia alatt

2013. jún. 19. 15:51
Hasznos számodra ez a válasz?
 9/11 anonim ***** válasza:
Én csirkemellet szoktam pácolni olaj+tej+pirospaprika+fokhagyma+só+bors keverékben. Legalább fél napig és úgy grillezem. Isteni finom, puha!
2013. jún. 19. 15:52
Hasznos számodra ez a válasz?
 10/11 anonim ***** válasza:

a grillhez nem kell különösebb pác. só, bors, kis majoranna a hasüregbe és kész.

ne bonyolítsd túl, inkább csinálj mellé egy jó adag friss ropogós zöldsalátát, valami öntettel, vagy egy kis olivaolajjal, citromlével.

2013. jún. 19. 16:03
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!