Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Miért nem lett jó a képviselőf...

Miért nem lett jó a képviselőfánk tésztája?

Figyelt kérdés

Már csináltam és akkor emlékszem hogy szinte szilárd volt

most meg nagyon folyékony, a tojásoktól meg még folyékonyabb lett

a receptünk:

10dkg margarin

10dkg liszt

10 ek víz

4 tojás


2013. jún. 24. 15:04
 1/3 anonim ***** válasza:
Összefőzted? Mert a képviselőfánknak úgynevezett égetett tésztája van.
2013. jún. 24. 15:13
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 A kérdező kommentje:
nincs a receptben
2013. jún. 24. 15:17
 3/3 anonim ***** válasza:
2013. jún. 24. 15:21
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!