Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Grízes tésztánál a grízt...

Grízes tésztánál a grízt hogyan kell elkészíteni?

Figyelt kérdés
Nekem mindig egy nagy csomó lesz az egész...
2008. jún. 23. 12:13
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Serpenyőben megpirítod a grízt, utána rálöttyintesz annyi vizet, amennyit beszív. Gondolom, idáig tudod, így lesz egy nagy csomó.

DE: egyik kezeddel öntöd a vizet, a másikkal pedig kevered. Érdemes nem sima fakanállal, hanem fa-spaklival keverni, aminek széles-lapos az alja, így a csomókat azonnal szét tudod nyomkodni.

Sok sikert!

2008. jún. 23. 12:58
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 anonim válasza:
100%
Én úgy szoktam,hogy mondjuk egy pohár grízt öntök fel egy ugyan olyan pohár vizzel.Elősször összeáll,de szép lassan ismét száraz lesz.
2008. jún. 23. 15:27
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/4 anonim válasza:
100%
Egy pici olajba beleöntöd a grizt, es folyamatosan kavarod!! (mamám igy csin.) De jo sötét legyen!! nagyon finom!!!
2008. aug. 27. 23:56
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 anonim válasza:
100%
olajon megkell piritani és öteni kell hozzá vizet is és fojamatosan keverketni
2009. márc. 31. 14:45
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!