Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Rántott csirke? A csirkecombot...

Rántott csirke? A csirkecombot böröstől, vagy bőr nélkül ránjátok ki?

Figyelt kérdés
2013. júl. 4. 15:05
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%
A rántott csirkecombnál csak a panír sül meg, sem a böre alatta nem, sem maga a hús.
2013. júl. 5. 13:07
Hasznos számodra ez a válasz?
 12/12 anonim ***** válasza:
0%
Roppant marhasag a boret is megsutni tele van kolesztrollal.ami mind kiolvad es aztan az emebr megeszi a zsirral egyutt ..nem egeszseges...csaka dilettansok csinaljak igy akik nem tudjak hogy mennyi rossz zsir van benne ...ami egeszsegtelen..ma allandoan arrol paolnak ateveben es aradioban meg amedia hogy minnel kevesebb allati eredetu zsiradekot fogyasszunk ..mindeki ugy mergezi magat ahogy akarja...jo etvagyat gyerekek
2014. jún. 10. 18:45
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!