Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Rántott csirke? A csirkecombot...

Rántott csirke? A csirkecombot böröstől, vagy bőr nélkül ránjátok ki?

Figyelt kérdés
2013. júl. 4. 15:05
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
A felsőcomból mindig leszedem a bőrt, majd jól besózom, szórok rá őrölt borsot és majorannát, így nagyon finom lesz, az alsőn van amikor rajta hagyom, én úgy is szeretem.
2013. júl. 4. 15:08
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Mindig rajta hagyom!
2013. júl. 4. 15:10
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/12 anonim ***** válasza:
100%

én rajta hagyom

nagyon szeretjük

2013. júl. 4. 15:12
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/12 anonim ***** válasza:
Mi nem szeretjük rajta, úgyhogy leszedem.
2013. júl. 4. 15:14
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/12 anonim ***** válasza:
0%

Gyűlölöm, ha olyan dolog marad a panír alatt, amit nem jó megenni. Utálom felboncolni, apró darabokra tépni az egészet, hogy kihalásszam az ehető részeket.

Arról nem is beszélve, hogy ezek után ez már nem rántott csirke, hanem csak egy félig átsült csirke lesz.


Neked is azt ajánlom, hogy végezz közvéleménykutatást: ki hogy szereti? Ne készíts olyat, amit nem szeretnek.

2013. júl. 4. 15:29
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/12 anonim ***** válasza:
63%
Én sosem ettem meg a bőrét, a párom viszont imádja. Általában a nők nem annyira szeretik (legalábbis nálunk senki a családból) bőrével, a férfiak viszont annál inkább. Ha vendégségbe lesz, akkor ilyet is, olyat is rántanék.
2013. júl. 4. 16:50
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/12 anonim ***** válasza:
Mindig rajta hagyom a bőrét, az a legjobb rész benne! :) :D Nagyon szeretem! :)
2013. júl. 4. 20:32
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/12 anonim ***** válasza:

rajta hagyjuk, de nem eszi meg senki. sőt, nekem pl nem is a kedvencem a rántott comb, de persze megeszem ha ugy van.


viszont sülve imádom minden részét, olyankor a bőrét is :P

2013. júl. 4. 21:59
Hasznos számodra ez a válasz?
 9/12 anonim ***** válasza:

"Arról nem is beszélve, hogy ezek után ez már nem rántott csirke, hanem csak egy félig átsült csirke lesz. "


Ezt nem értem, attól hogy börével együtt rántja ki valaki, miért lenne "félig átsült csirke"? A böre nem olyan nagy tömeg, hogy változna töle az, hogy mennyire van megsülve.

2013. júl. 4. 22:01
Hasznos számodra ez a válasz?
 10/12 anonim ***** válasza:
Annyit változik, hogy nem pörkölődik meg a külső része, csak a bőre, amit ugye később leszedek róla.
2013. júl. 5. 05:25
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!