Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Házi fagylalt sűrítésére...

Házi fagylalt sűrítésére fekulát hol kapok?

Figyelt kérdés
Nem tudom mi ez a sűrítő anyag, de ezt írják a receptek.

2013. júl. 7. 23:30
 1/2 anonim ***** válasza:

Én sem jöttem rá. Milyen nyelvű receptet nézel?

Ha fel kell főzni a sűrítéshez ezt az izét, akkor valamilyen keményítővel helyettesíthető.

Innen mazsolázhatsz. [link]

2013. júl. 8. 01:13
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/2 A kérdező kommentje:
Valami sűrítő anyag az biztos. A fagylaltgép receptjeiben írják, hogy 300 g gyümölcshöz 10 g fekula kell. Azt viszont elfelejtették leírni, hogy konkrétan mi ez. Még azt sem tudom, hogy fel kell főzni a tejjel és zsiradékkal, cukorral, vagy hidegen kell hozzákeverni a gyümölcshöz? Azt írja, hogy Préselje szét a gyümölcsöt, aztán keverje össze egyenletesen a többi összetevővel. Öntse a tartályba, és kapcsolja be a gépet. Nekem úgy tűnik, mintha kimaradt volna egy munkafázis. Úgy képzeltem el, hogy talán fel kéne főzni a tejjel a cukrot, növényi olajat és a sűrítő anyagot /fekulát/. Lehűteni és ezután tenni a nyers gyümölcshöz?
2013. júl. 8. 14:06

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!