Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Ha fánk tésztájába csak tojás...

Ha fánk tésztájába csak tojás sárgáját, teszek akkor tényleg lazább puhább lesz amikor kisütöm? Rummal is ez a helyzet?

Figyelt kérdés
Azt hallottam ,hogy ha teszek bele 1 kupica rumot akkor lazább ,puhább lesz és nem szívja meg magát úgy olajjal ..
2013. júl. 12. 10:51
 1/1 anonim ***** válasza:
Teljes tévedés az íze lesz pikánsabb!A tojás nagyon kicsit mérsékli az olajbeszívódást.
2013. júl. 12. 14:29
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!