Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Szeretem a krumplifasirtot és...

Szeretem a krumplifasirtot és arra gondoltam, hogy ahhoz hasonlóan pl. a patiszonból is lehet fasirtot sütni reszelés után? Esetleg krumplifasirt alapanyagához reszelt patiszont hozzátenni. Próbálta már valaki?

Figyelt kérdés

2013. júl. 15. 18:14
 1/6 A kérdező kommentje:
tócsninak is hívják
2013. júl. 15. 18:19
 2/6 anonim ***** válasza:
szerintem egy próbát megér :) biztos finom lesz !
2013. júl. 15. 18:22
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/6 anonim ***** válasza:

Önmagában is kiváló, de krumplival meg egyenesen fenséges.

igen sokszor készítettem így is, úgy is.

2013. júl. 15. 18:40
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/6 belbolyhocska ***** válasza:

Én igen!

Csináltunk cukkiniből, reszeltünk hozzá bébirépát, és más zöldségeket is.

Patiszonnal is nagyon finom, én egy kicsi krumplit ugyanúgy reszeltem hozzá.

2013. júl. 15. 18:42
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/6 belbolyhocska ***** válasza:
49%
Mi amúgy krumplis prószának hívjuk. :)
2013. júl. 15. 18:42
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/6 anonim ***** válasza:
Én is csináltam már. Nem csak patisszonnal, de sima tökkel is, illetve cukkinival még finomabb. Valamint amit még ajánlok, hogy próbálj meg bundába sült zöldbabot készíteni, az is nagyon finom.
2013. júl. 25. 10:41
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!