Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Finom szalámis pizza recept?

Finom szalámis pizza recept?

Figyelt kérdés
holnap szeretnék a férjemnek egy finom házi szalámis pizzát. nem akarom túl spilázni csak szalámit és sajtot akarok rátenni. esetleg egy kis csípős paprikát, de szerintem mondjuk csípős szalámival is készíthetem. leginkább tehát a tészta receptje érdekelne,(legyen jó puha)valamint az alap, paradicsomost szeretnék, azt hogyan csináljam?
2013. aug. 15. 20:21
 1/4 anonim ***** válasza:

1, kg, liszt

1, csomag élesztő, 5 dk, futtatni,

2, darabtojás

4, evőkanál étolaj (lehet több is kettővel!)

1, csapott evőkanál só, (sóval vigyázni minden sós!)


Ezeket összegyúrni, pihenni, hagyni, keleszteni nem kell, (amíg kenjük, rárakjuk a rávalókat, elég) nyújtani, tepsibe tenni,


(vékonyra nyújtva jobb, mert a rátét a lényeg,)


( két nagy tepsivel lesz belőle,(kettő pogácsasütő lemez)


(HA- FÉLADAGOT : mindennek a felét venni, csak a hegyén az evőkanálnak a só bele! Töltelékek sósak,)


Töltelék rá :


1 tubus pizza krém, jó fajta megéri !

Vagy

Egy doboz konzerv pizza krém

Ezt elkeverni 1 nagy doboz tejföllel, bele keverni egy csipet oregánót, egy csipet bazsalikomot,((lehet bőven, nem rontja el))

Rákenni a tésztára,


2 csomag paprikás szalámi, (6 felé vágni a karikákat)

Megrakni a tésztát mindennel amit szeretünk

Ami van otthon a hűtőben stb……………….

Minden karikázva, vörös hagyma,

fokhagyma,

gomba, paprika, paradicsomból kevés mert elázik,

A tetejére reszelt sajt kerüljön! ((túl sok sajt, összeáll a tetején))



Ezt a pizzát ha ki sütjük, ellehet belőle a fagyasztóba is rakni!

Fel kockázni, becsomagolni !

-én így szoktam készíteni!

2013. aug. 15. 21:23
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 anonim ***** válasza:

-folyt..A sütés!!


Legjobb egyszerre elkészíteni, meg is rakni két tepsibe, és hideg sütőbe tenni. ((villanysütőnél, előmelegítettbe))


Szigorúan figyelni, ((20-25 perc max sütni,)) túl ne süljön, mert akkor nem élvezhető,


Ha a széle, vagy a teteje már rózsaszín akkor kikell venni mert a tepsibe még majd nem hogy pirul egy kicsit!


Ha kissé hűl, letakarni tepsistől fóliával, had hűljön ki úgy,


Ha ki hűlt teljesen, akkor szeletelni és lehet hűtőbe, majd fagyóba is tenni belőle.(fagyosan, mikrózva, frissnek hat)

2013. aug. 15. 21:26
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/4 anonim ***** válasza:
A paradicsomos alap paradicsom léből a legjobb! Kicsit meg kell főzni, hogy sűrűsödjön! Izesítsd sóval, azt nem kell belőle sajnálni, tegyél bele vegeta ételízesítőt, oregánót, fokhagymát, esetleg egy pici borsot, ha szeretitek. Ha marad ki belőle, akkor a kisült pizzát locsoljátok meg vele :)
2013. aug. 15. 22:12
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 anonim ***** válasza:

Nekem ez a kedvenc tésztám : [link]

én paradicsompürével kenem meg :) imáádom :) és párom kedvence lett :)

2013. aug. 16. 10:41
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!