Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Szerintetek mennyire sülne ki...

Szerintetek mennyire sülne ki ezekből a dolgokból valami borzalmas végeredmény?

Figyelt kérdés
Arra gondoltam, mindent ami a hűtőben van, összedobálok... Karajszeletek, hagyma, kolbász, ezt meglocsolnám egy kis juhtúrós tejföllel és be a sütőbe. Mit gondoltok? Hagyjak ki valamit, ami nem illik bele?
2013. szept. 25. 11:45
 1/7 anonim ***** válasza:

hát én mást csinálnék..

a karaj szeleteket ,klopfold ki vékonyra . a és töltsd meg a kolbásszal . tekerd fel . panérold ki majd süsd ki .

a tejfölt keverd el az apróra vágott hagymával ,és a kisült húst locsold meg vele .

2013. szept. 25. 11:49
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/7 anonim ***** válasza:

Jó az ötlet, fejedelmi kaja!

A túrót és a tejfölből valamennyit kihagynék, azokból készítenék egy kis túrógombócot nasiként a végére!

2013. szept. 25. 11:52
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/7 anonim ***** válasza:

Nagyon hasonlót szoktunk csinálni.


Mi teszünk a tepsi aljába krumplit, arra mehet hús hagyma, kolbászkarika, sőt kukorica is ha van. Ketchupos-tejföllel locsoljuk meg.


Szóval én a juhtúrót kihagynám és helyette ketchupot tennék bele.

2013. szept. 25. 11:52
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/7 anonim ***** válasza:
Semmi rossz nem sülhet ki belőle :))
2013. szept. 25. 12:37
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/7 anonim ***** válasza:
54%

Jó elgondolás, de én a karajt kiklopfolva, lisztbemártva zsiradékban elősütném 3-4 percig oldalanként.

utána mehet a a kikent tepsibe, leöntve a beforralt lisztes pecsenyelével, rá a hagymakarika, kolbász.

lefóliázva még egy szűk 3/4 óra, a sütőben, majd fólia nélkül kis juhtúróval megszórva, tejföllel megpötyögtetve még kb 15 perc.

Rizzsel, krumplipürével komplett kaja.

a sóval óvatosan a kolbász és a juhtúró miatt.

2013. szept. 25. 12:55
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/7 anonim ***** válasza:
Én liszttel vagy panírral semmiképp sem rontanám el, viszont natúran én is megpirítanám fehéredésig mindkét oldalát a szeleteknek, úgy sokkal gyorsabban átsül a sütőben. A tejfölös-túrós.stb. öntetet inkább az utolsó fél órában érdemes rátenni, negyed óra kicsit kevés a hagymának és a kolbásznak.
2013. szept. 25. 12:58
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/7 anonim ***** válasza:
Nem panír, amit írtam és 3/4 órát ajálottam fólia alatt a sütőben...utána 15 perc pirítás fólia nélkül.
2013. szept. 25. 15:44
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!