Laktózos vagyok, zéró toleranciás. Eddig Liga margarint ettem, de most vettem egy Delma Extra light, mert változatosságra vágytam. Nem lesz tőle bajom?
Figyelt kérdés
2013. okt. 5. 14:30
1/5 anonim válasza:
Tudtommal ez mindkettő margarin, tehát növényi eredetű.Laktóz pedig tejben van, tehát nem hinném, hogy bajod lenne
2/5 A kérdező kommentje:
Sajnos nem jól tudod, mert sajnos laktózos az összes margarin. Eddig csak a Ligát ettem, de most azt hallottam, hogy a Delma light nem. Már tudom, hogy nem bánt ,mert tegnap kétszer is ettem belőle, és nem lett semmi bajom.
2013. okt. 6. 07:38
3/5 anonim válasza:
Oh :( Tényleg nem tudtam.
Lehet, hogy akkor valami egész más jellegű alternatívát kéne keresned: mogyorókrém esetleg?
4/5 Nabilah válasza:
Persze eheted nyugodtan...de a delmából csak a lightosat vegyed...Egyébként van nagyon finom laktózmentes vaj is,olyan mint a tea vaj...nagyon finom ha jól emlékszem auchanban vettem...tescoban nem láttam.Én is laktózérzékeny vagyok évek óta ;-)....Egyébként a semmelweis egyetemre ha bemész 500ft-ért kapsz egy kiskönyvet /de talán még le is tölthető a netről/ amiben laktózmentes élelmiszerek vannak...Például a felvágottak közül a pick,délhus,csabai termékeket tudod enni....de nagyon sok minden van benne még....
5/5 A kérdező kommentje:
Tegnap vettem pick tavaszi felvágottat. Aztán ráolvastam a gépen, és kiderült, hogy laktózos. Most már a pick-nél is el kell olvasni a dolgokat ezek szerint. A delma tényleg jó. Semmi bajom tőle.
2013. okt. 25. 09:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!