Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Kisült kacsa, liba zsírt...

Kisült kacsa, liba zsírt miben tároljátok?

Figyelt kérdés
2013. okt. 18. 14:22
 1/7 anonim ***** válasza:
Én a hűtőben tartom egy lábosban.
2013. okt. 18. 14:43
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/7 anonim ***** válasza:
Ssavaros üvegben, a hűtőben.
2013. okt. 18. 15:35
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/7 anonim ***** válasza:
Én is kislábasban a hűtőben, alufóliával beborítva.
2013. okt. 18. 15:46
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/7 anonim ***** válasza:
Amikor még kifejezetten azért vettem a liba-kacsa-hájat, hogy azzal sütök-főzök, akkor is volt a zsírnak rendszeresítve egy külön "méretes" fazekam, és abban tároltam a hűtőben, fóliával beborítva.
2013. okt. 18. 15:47
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/7 anonim ***** válasza:
Csavaros üveg,hűtő.
2013. okt. 18. 15:51
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/7 anonim ***** válasza:
Befottes uveg,huto.
2013. okt. 18. 22:10
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/7 anonim ***** válasza:
Tupperware pattintos teteju dobozka es huto.
2013. okt. 18. 22:11
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!