Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Vacsira sütök lasagne-t, de...

Vacsira sütök lasagne-t, de most van időm megfőzni a mártásokat. Összerakhatom most a rétegeket is, vagy csak sütés előtt érdemes?

Figyelt kérdés
Nem szívja meg magát nagyon a tészta? Egyszer jártam úgy, hogy tejszínes-csirkés pennét sütöttem jénaiban, már reggel összeraktam, és délben mikor sütöttem, alig volt már benne tejszín, száraz volt nagyon.
2013. nov. 4. 11:43
 1/4 anonim ***** válasza:
Én nem próbáltam még, de nem raknám össze. Rakd 2 tálba a mártásokat és tedd a hűtőbe, ennyi. Megkenni 5 perc, az menni fog este is.
2013. nov. 4. 11:44
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 anonim ***** válasza:
Megcsinálhatod : Ha lasagne lapokra mielött ráteszed a mártást ,tojásfehérjével kend meg ,igy biztos nem ázik át a szósztól a tészta . aztán beteheted a hütöbe..
2013. nov. 4. 11:59
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/4 anonim ***** válasza:
Nyugodtan összerakhatod minden extra nélkül, semmi baja sem lesz.
2013. nov. 4. 12:17
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 bumbi02 ***** válasza:
Nyugodtan összerakhatod, éttermekben van hogy egy egész estét áll a lasagne félkészen: )
2013. nov. 4. 19:52
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!