Fasirt akkor jó ha kivül ropogos és belül szaftos marad?
Figyelt kérdés
2013. nov. 21. 12:28
2/4 anonim válasza:
Ha beleszúrod a villát és már nem folyik, nem bugyog ki belőle a húslé, akkor sült meg a közepe is, attól kezdve felesleges tovább sütnöd
3/4 anonim válasza:
Mi mérjük az időt. Közepes lángon közepes méretü fasirt egyik oldala 10 perc, majd forditás, és megint 10 perc. Ez szokott jó lenni. Kivül ropogós, de belül sem nyers.
4/4 anonim válasza:
Attol fugg,ki hogy szereti. En fasirtgolyokat keszitek,annak ropog a bundaja,de szinte kremes a belseje.:) azert szeretem,mert nem tomeny.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!