Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Fasirt akkor jó ha kivül...

Fasirt akkor jó ha kivül ropogos és belül szaftos marad?

Figyelt kérdés
2013. nov. 21. 12:28
 1/4 anonim ***** válasza:
van aki így (is) szereti,
2013. nov. 21. 13:03
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 anonim ***** válasza:
Ha beleszúrod a villát és már nem folyik, nem bugyog ki belőle a húslé, akkor sült meg a közepe is, attól kezdve felesleges tovább sütnöd
2013. nov. 21. 14:35
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/4 anonim ***** válasza:
Mi mérjük az időt. Közepes lángon közepes méretü fasirt egyik oldala 10 perc, majd forditás, és megint 10 perc. Ez szokott jó lenni. Kivül ropogós, de belül sem nyers.
2013. nov. 21. 16:30
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 anonim ***** válasza:
Attol fugg,ki hogy szereti. En fasirtgolyokat keszitek,annak ropog a bundaja,de szinte kremes a belseje.:) azert szeretem,mert nem tomeny.
2013. nov. 21. 21:55
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!