Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Mi a titka az éttermi rántott...

Mi a titka az éttermi rántott húsnak? Úgy értem, mitől olyan könnyű és ropogós?

Figyelt kérdés
2013. nov. 17. 11:44
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
A panirt ott is ugyanugy csinaljak mint te otthon, viszont etteremben nagy ettermi frituban sutik ahol sokkal gyorsabban sul es nem szivja meg magat olajjal mint az otthoni serpenyoben.
2013. nov. 17. 12:06
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/13 A kérdező kommentje:
Köszi!
2013. nov. 17. 13:11
 3/13 anonim ***** válasza:
34%
Kilapítják és nagyon bő nagyon forró olajban sütik, hatalmas lábasokban. És spéci ipari olajban. Emiatt lesz olyan amilyen.
2013. nov. 17. 15:59
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/13 anonim ***** válasza:
87%

Ipari olajban sütik nagy lábosokban?

XDD Ez kész...

2013. nov. 17. 18:08
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/13 bumbi02 ***** válasza:
87%
Spéci ipari olaj = fritőzzsír...: ) (jó esetben, rosszabb esetben ugyanúgy étolaj) Maradjunk ennyiben:)
2013. nov. 17. 18:39
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/13 anonim ***** válasza:
31%
A különbség, hogy itthon leitatjuk papírtörlővel sütés után, így nem annyira olajos, mint az éttermi. Ami mondjuk nekem nem ízlik, pedig az ország több éttermében ettem már, sokakkal ellentétben én nem szeretem a zsíros, olajos kajákat, úgyhogy egy ideje már nem is rendelek rántott húst étteremben.
2013. nov. 17. 18:56
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/13 anonim ***** válasza:
31%
6-os vagyok, legalábbis szerintem nem itatják le éttermekben.
2013. nov. 17. 18:57
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
13 éve vendéglátózom. Legtöbb helyen pálmaolajat használnak az éttermek és nem lábosokba(?) hanem ipari fritőzbe sütik. Egyébként a fritőzben csak lecsöpögtetik, nem itatják le, de mivel nagyon gyorsan sül nem szívja magába az olajat.
2013. nov. 17. 19:14
Hasznos számodra ez a válasz?
 9/13 bumbi02 ***** válasza:
31%
Minden igényesebb helyen leitatják, leszárogatják, úgy,hogy csöpög róla az olaj, tálalni se lehet..: ) Más dolog, hogy vannak igénytelen szakácsok akik fritőzből egyből rácsapják a tányérra...
2013. nov. 17. 19:15
Hasznos számodra ez a válasz?
 10/13 anonim ***** válasza:
100%
Nem egyből rácsapják, hanem lecsöpög a frituban 1 perc alatt.
2013. nov. 17. 19:22
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!