Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Megszeretnék tanulni főzni +...

Elphaba kérdése:

Megszeretnék tanulni főzni + sütni jó receptek alapján (amik beváltak! ), gazdaságosan, bevált praktikák alapján. Melyik netes oldalt használjam; szakácskönyvet vegyek?

Figyelt kérdés
-
2013. nov. 23. 20:55
 1/10 anonim ***** válasza:

Szerintem itt érdemes kezdeni:

[link]

[link]

Azt nem tudom, mit értesz "gazdaságos"-on, gondolom nem nagyüzemi főzésről van szó. :)

2013. nov. 23. 21:05
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/10 anonim ***** válasza:

Ez nagyon jó sztem : [link]

1-2 recept,amiket szoktam használni :

[link]

[link]

[link]

[link]

2013. nov. 23. 21:09
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/10 anonim ***** válasza:

Vedd meg Horváth Ilona Szakácskönyvét.

Abban nem csak recepteket, hanem a főzéssel kapcsolatos minden tanácsot megtalálsz.

Ráadásul, mindig kézbe veheted, nem kell a neten keresgélned.

2013. nov. 23. 21:16
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/10 anonim ***** válasza:

Itt sok a bonyolult recept is, de mind elég színvonalas:

[link]

2013. nov. 23. 21:19
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/10 anonim ***** válasza:

Szakacskonyvben nem vagyok otthon,de tudom,vannak kifejezetten kezdoknek irott konyvek is.

Online en a gasztroblogok.hut ajanlom. Regngeteg fozos- sutos blog van,kiprobalt receptek vannak csak, szemelyes tapasztalatokkal,tippekkel. :)

2013. nov. 23. 21:29
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/10 anonim ***** válasza:

Kezdőknek nagyon jó a Főzni akarok.hu, de ennek ellenére egy jó alapszakácskönyv nélkülözhetetlen a konyhában.

Én is a Horváth Ilonáét ajánlom mindenkinek jó szívvel.

2013. nov. 24. 05:32
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/10 bumbi02 ***** válasza:
Szakácskönyvből a Horváth Ilona féle, netes oldalból pedig a Mindmegette, és a Táfelspicc (ez az Origo egy rovata), amiket ajánlani tudok, mert nem csak receptek vannak ezeken az oldalakon, hanem mindig van egy-egy alapanyag, fűszer, konyha, amit alaposan körbejárnak, és jobban megismerhet az ember: )
2013. nov. 24. 08:12
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/10 anonim ***** válasza:
Horváth Ilona tényleg sokáig alapmű volt, de most már az alapvető dolgokhoz is meg lehet találni az infót a neten (és annál sokkal fontosabbakat is, mint pl, normális alaplé főzése vagy hogy hogyan süssünk steaket :) ). A könyvben levő receptek többsége meg elég fantáziátlan vagy egyenesen ijesztő.
2013. nov. 24. 14:25
Hasznos számodra ez a válasz?
 9/10 bumbi02 ***** válasza:
Fantáziátlan vagy ijesztő. Aki meg akar tanulni főzni, az kezdje a "fantáziátlan és ijesztő" receptekkel, aztán kísérletezzen egy steakkel, vagy egy szufléval, illetve gondolkozzon saját recepteken. Legalábbis én így gondolom.
2013. nov. 24. 16:35
Hasznos számodra ez a válasz?
 10/10 anonim ***** válasza:
Kezdőként sem muszáj rántott karfiolt, rántott padlizsánt a rántott sajttal váltogatni, csak így értettem. Sokkal jobb szerintem kezdőknek is, a szintén általad ajánlott, Táfelspicc, meg az általam korábban említett Tomakonyha.
2013. nov. 24. 17:44
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!