Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » A gesztenyét mikor kell...

A gesztenyét mikor kell bevagdosni sütés előtt? Áztatás után vagy az előtt?

Figyelt kérdés

2013. dec. 6. 16:10
 1/2 anonim ***** válasza:
Sütés előtt, áztatás előtt ne, mert vízizű lesz.
2013. dec. 6. 16:20
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/2 anonim ***** válasza:
Igen az áztatás után.Akkor már puhul is a héja, sokkal könnyebb is, mint szárazon.
2013. dec. 6. 16:46
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!