Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Afrikai harcsa ötletek?

Afrikai harcsa ötletek?

Figyelt kérdés
Úgy kaptam, pucolva, belezve, egyben, fagyasztva. Mit lehetne csinálni belőle? Esetleg egyben hagyva? Valakinek valami KIPRÓBÁLT ötlete? Köszönöm!
2014. jan. 5. 22:45
 1/8 anonim válasza:
100%
Most ettem karácsonykor előszőr, nagyon ízlett. én egy deci olivalolajba belereszeltem egy citrom héját és kevés levet is tettem, kissé besózva és másnap kisütöttem . Igaz filé volt, de isteni.Nincs is hal íze.
2014. jan. 5. 22:48
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/8 anonim ***** válasza:
Szerintem ugyanúgy mint a szürke-harcsát: sütve-rántva akármi. Ha a halászlébe rakod bele (azt tapasztaltam), hogy valamivel hamarabb készen lett, mint a szürke-harcsa, tehát arra vigyázni kell, nehogy szétfőjjön. Egyébként én is a harcsát szeretem legjobban!
2014. jan. 6. 08:18
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/8 A kérdező kommentje:
Még sosem csináltam harcsát, másmilyet sem... Sőt halat sem nagyon...
2014. jan. 6. 08:29
 4/8 anonim ***** válasza:

Szeld fel kb. 2,5 - 3,0 cm szélesre, sózd be egy kicsit,

- majd paprikás-lisztbe forgatva olajban süsd meg arany-pirosra!

- vagy szokásos módon bepanírozod és kirántod. Ehhez nagyon jó egy adag sült krumpli + tartármártás

- halászlébe még nagyon finom, de a jó halászléhez ezen kívül még többféle (elsősorban apró-halak az alapléhez, és a nemes-halak közül minimum még ponty kell) hal kell ahhoz, hogy jó legyen.

2014. jan. 6. 09:05
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Harcsapörkölt ,túrós csuszával .
2014. jan. 6. 09:13
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/8 anonim ***** válasza:

Csinálj belőle rácos halat. rácponty néven nagyon sok recept van, lehet választani.

a lényege, főttkrumpli, hagyma, lecsó, húsos szalonna, tejföl, tepsiben kell megsütni.

Nemcsak pontyból finom, másfajta hal is megfelel, így az afrikai harcsa is.

Csak azért nem írom le, mert tényleg többféle recept van,érdemes többet is elolvasni.

2014. jan. 6. 11:06
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/8 anonim ***** válasza:
Nem tudom, de mi egyszer csináltunk rácosan, de nagyon nem ízlett.Szinte semmi íze nem volt.Lehet mi rontottuk el, de soha többé nem pocsékolnám rá mert paprikás lisztben forgatva és bő olajban sütve és harcsapaprikásnak isteni.
2014. jan. 6. 18:05
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/8 anonim ***** válasza:
Ízlé dolga, kinek mi ízlik, mit szeret. Nincs ezzel semmi gond...
2014. jan. 6. 18:27
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!