Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Kedvenc különleges panirod...

Kedvenc különleges panirod rántott húshoz?

Figyelt kérdés
2014. febr. 9. 09:56
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Zsemlemorzsa helyett Dorito chips., provancei fuszerkeverekkel kevert zsemlemorzsa es parmezannal kevert zsemlemorzsa - nálunk ezek mennek.
2014. febr. 9. 10:04
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/10 anonim ***** válasza:
Ha panír helyett (liszt-tojás-zsemlemorzsa) sűrű palacsinta-tésztát kavarsz. Belemártod a husit, hirtelen rásütöd mindkét oldalára, majd ismét mártod, és akkor már megvárod, míg mindkét oldala szép pirosra sül. Isteni vastag, puha, és egyáltalán nem morzsás panír lesz a husin. Imádom!
2014. febr. 9. 10:39
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Én zsemlemorzsa helyett kukoricapehelybe szoktam forgatni ha változatosságra vágynak a srácok.
2014. febr. 9. 11:01
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Igen, kukoricapehely, nagyon finom, én szoktam néha a palacsintatésztába krumplit reszelni.
2014. febr. 9. 11:47
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Reszelt nyers krumpli a tojásos-lisztes masszába, és azt rálapogatni a húsra. így együtt kisütve köret sem nagyon kell mellé. Mi borzaskának hívjuk.nagyon laktató, finom, a krumplis, borzas bunda alatt omlós puha lesz a hús.
2014. febr. 9. 12:10
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Én is reszelt parmezánt szoktam keverni a zsemlemorzsához (utoljára pont tegnap :D ).
2014. febr. 9. 15:01
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/10 A kérdező kommentje:

Köszönöm !!

kipróbálok mindent amit írtatok..

2014. febr. 9. 16:08
 8/10 anonim ***** válasza:

#5: Nem csak ti hívjátok borzaskának. Fokhagymás tejföllel meglocsolva Mátrai borzas néven lehet rendelni jobb helyeken!

:)

2014. febr. 9. 20:42
Hasznos számodra ez a válasz?
 9/10 anonim ***** válasza:

"jobb helyeken"

Harkonnen, te mit értesz "jobb helyek" alatt? :D

2014. febr. 9. 20:51
Hasznos számodra ez a válasz?
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
Én durvára tört Török mogyoróba is szoktam forgatni.A zsemlemorzsába teszem a mogyorót,és úgy panírozom.csináltam már úgy,is,hogy liszt helyett reszelt parmezánba forgattam és utána tojás és zsemlemorzsa.Szezámmaggal is szoktam csinálni,mikor mihez van kedvünk.
2014. febr. 9. 22:33
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!