Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » A pisztrangot hogy kel elokesz...

A pisztrangot hogy kel elokesziteni a sutesre? Hogy kel megtisztitani? Farkat, fejet, pikelyeket le kel vagni?

Figyelt kérdés
2009. dec. 8. 18:45
 1/2 anonim ***** válasza:
Kibelezed, a pikkelyeket lepucolod. Fejet, farkat felesleges levágni, nagyon finom. Utána sütheted ropogósra, kékre párolhatod, párolhatod vajjal és fűszerekkel.....
2009. dec. 8. 18:52
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/2 anonim ***** válasza:
Van valami titka, hogy ne essen szét, tavaly anyósom csinált karácsonyra, és ő mondta, neki kicsit széthullott.Nem tudom, nézz utána, vagy gyorsan kell sütni, vagy nem tudom, de nézd meg a receptjét biztos találsz majd :)
2009. dec. 8. 19:32
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!