Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Hogyan kell a velöt megtisztit...

Hogyan kell a velöt megtisztitani? Velös pacal pörköltet szeretnék csinalni, mikor kell bele tenni? Es megtisztitani?

Figyelt kérdés
2010. jan. 3. 09:33
 1/1 anonim ***** válasza:

Szia!


A pacalnak sokkal hosszabb a főzési ideje, mint a velőnek. Ha a pacal vajpuha, akkor jó. Ez sokáig eltart, kóstolgatod, és egy fél órával, 3/4 órával a pacal megfőtte előtt teszed bele a velőt.

A velőpucolásra rá lehet jönni, elég nehéz leírni. Ha ügyesen elkapod a kezdésnél, akkor megfogod a végén a külső hártyát, és egyben le tudod húzni róla. Ha nem sikerül így, akkor késsel "kikapargatod", kihúzod a velőt a hártyából.

Jó meló... :)

Sok szerencsét, jó főzőcskét :)


Üdv!

2010. jan. 3. 10:52
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!