Hogy tegyem el?

Figyelt kérdés
Nemrég lett kész egy vizes piskóta, amibe tettem egy leheletnyi fahéjat, a sütőt már lezártam, de még bent van a melegbe. Holnap este vendégségbe megyek, de csak ma értem rá megcsinálni. Hogy tároljam holnapig, hogy ne száradjon ki? A lekvárt mikor a legjobb beletenni? Tegyem bele most, és akkor friss lesz még holnap is, nem szárad ki?

2014. márc. 13. 14:07
 1/4 anonim ***** válasza:

Holnap kend meg lekvárral.

Most vizezbe sütőpapirt. nyomkod ki annyira ,hogy nedves legyen. A vízes sütő papírral tekerd fel a piskotát.

Így nem szárad ki . tedd tálcára és folpackal takard le ,úgy ,hogy ne érje levegő. Hagyd szoba hőmérsékleten.

Ne félj nem fog a piskota átázni ,csak pont annyi nedveséget kap amitől nem szárad ki.

2014. márc. 13. 14:13
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 A kérdező kommentje:
sütőpapírt vizezzem be? o.O Azt hogy? Ne inkább konyharuhát?
2014. márc. 13. 14:21
 3/4 anonim ***** válasza:

A konyha ruha is jó.

A sütő papírt össze gyüröd a kezedben és 1-2percig folyó viz alá teszed. A sütő papír annyiban jobb ,hogy utána csak ki kell dobni.

2014. márc. 13. 14:30
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 anonim ***** válasza:
Én beleteszem a lekvárt, majd alufóliába csavarom és megy a hűtőbe, így másnapra sem lesz száraz.
2014. márc. 13. 15:01
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!