Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Mitől barnult be a frissen...

Mitől barnult be a frissen töltött kolbász?

Figyelt kérdés
A múlt héten kolbászt töltöttem. A darált húst (hús - hasaalja-szalonna, mindig ugyanabban az arányban) boltban vettem, a paprikát (házi őrölt) egy ismerős közvetítésével szereztem be. A hús színe már a bekeveréskor elég pirosas-barnás volt, az íze sem lett valami kimagasló. A paprikától? Esetleg előtte fagyaszthatták a húst?

2014. ápr. 3. 18:41
 1/5 anonim ***** válasza:
0%
Na baski!
2014. ápr. 3. 18:55
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/5 anonim ***** válasza:
Reméljük olvasni fogja a kérdést egy kedves - ebben a témában is autentikus - régi válaszolónk és a kérdésedre korrekt választ kaphatsz tőle.
2014. ápr. 3. 19:34
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/5 anonim ***** válasza:
Ha erre jár Dobos Zoli, ö biztosan tud segíteni, ebben a témában (is) profi!
2014. ápr. 3. 19:55
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/5 doboszoli ***** válasza:

Látni kellene, így csak tippelni tudok.

A fagyasztott hús nem okozhatja, üzemben gyakran direkt kásásra fagyasztják a húst, a szebb metszlap elérése miatt.

Én a paprikára gyanakodnék, de azt is látni kellene. Mennyi paprikát tettél 10 kiló húshoz?

2014. ápr. 4. 06:03
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/5 A kérdező kommentje:
Mindig ugyanannyit teszek: 25 dekát.
2014. ápr. 4. 22:34

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!