Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » A római tálból a mázas vagy a...

A római tálból a mázas vagy a sima jobb?

Figyelt kérdés
2014. ápr. 16. 19:37
 1/1 anonim ***** válasza:
Nekem sima máz nélküli van, és szerintem ilyennek is kell lennie, mert ez tudja igazán felszíni a pórusai közé beáztatáskor a vizet. és a rómainak ez a lényege.
2014. ápr. 16. 19:49
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!