Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Nagy baj ha a piskótából...

Nagy baj ha a piskótából kihagyom a sütőport?

Figyelt kérdés

2014. ápr. 18. 15:32
 1/7 anonim ***** válasza:
Piskótába én soha nem teszek sütőport.
2014. ápr. 18. 15:37
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/7 anonim ***** válasza:
Nem kell a piskótába sütőpor.
2014. ápr. 18. 15:43
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/7 anonim ***** válasza:
Nem baj, mert valóban nem kell bele.
2014. ápr. 18. 15:45
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/7 anonim ***** válasza:
én egy kiskanálnyi szódabikarbónát teszek bele,és magasabb,levegősebb lesz.
2014. ápr. 18. 15:49
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/7 anonim ***** válasza:
Szigorúan nem kell bele sütőpor. Attól lesz magas, hogy sok levegőt dolgozunk a tésztába.
2014. ápr. 18. 18:28
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/7 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek, szódabikarbónát tettem bele és szuper lett! :)
2014. ápr. 18. 20:07
 7/7 mustafa33 ***** válasza:
csak akkor szabad a piskótába sütőport tenni, ha aznapi fogysztásra van sütve. Mert másnapra nagyon megszárad a tészta ha van benne.
2014. ápr. 18. 22:15
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!