1/7 anonim válasza:
Piskótába én soha nem teszek sütőport.
3/7 anonim válasza:
Nem baj, mert valóban nem kell bele.
4/7 anonim válasza:
én egy kiskanálnyi szódabikarbónát teszek bele,és magasabb,levegősebb lesz.
5/7 anonim válasza:
Szigorúan nem kell bele sütőpor. Attól lesz magas, hogy sok levegőt dolgozunk a tésztába.
6/7 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek, szódabikarbónát tettem bele és szuper lett! :)
2014. ápr. 18. 20:07
7/7 mustafa33 válasza:
csak akkor szabad a piskótába sütőport tenni, ha aznapi fogysztásra van sütve. Mert másnapra nagyon megszárad a tészta ha van benne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!