Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Hogyan lehet a legfinomabbra...

Hogyan lehet a legfinomabbra megfőzni a kukoricát?

Figyelt kérdés
Főzési idő, só mennyisége?
2008. júl. 27. 13:21
 1/4 anonim ***** válasza:
87%
Hát ez a kukorica minőségétől is függ, de általában 10-15 perc a főzési idő (a forrásban lévő vízbe kell beletenni, onnan számítva). Sót mi csak utána szórunk rá, a vízbe magába nem teszünk, így mindenki ízlése szerint sózhatja.
2008. júl. 27. 13:45
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 anonim válasza:
90%
A főzési idő függ a kukorica fajtájától.Én meg szoktam kóstolni főzés közben, úgy hogy lecsipek 1-2 szemet a széléről. Sózni nem szoktam. Nagymamámtól ugy tanultam, hogy kifejtem a héjából, de a lábas alját és a kukoricacsövek tetejét beboritom a lefejtett héjakkal.
2008. júl. 27. 13:46
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
A kukoricát felteszed főni, és teszel a vízbe vajat. Csak egy kicsit. Puhábbá teszi és finomabbá. Sót majd evéskor.
2008. júl. 27. 18:52
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 anonim ***** válasza:
74%
Kicsi tej a vízbe, puha lesz tőle! Könnyebben kifut, de finomabb lesz.
2011. júl. 2. 12:29
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!