Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Mikor szoktátok a sütni való...

Mikor szoktátok a sütni való halat (kárász, keszeg, dévér) be írdalni? Amikor a fagyasztóba kerül vagy csak sütés előtt?

Figyelt kérdés
2014. máj. 12. 11:40
 1/3 anonim ***** válasza:
Sütés előtt.
2014. máj. 12. 11:59
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 anonim ***** válasza:
Pucolás után rögtön. Teljesen készen megy a fagyóba.
2014. máj. 12. 12:22
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/3 doboszoli ***** válasza:

Tisztítás után, rögtön.

Egyrészt ugye fagyosan nem lehet irdalni, ha pedig kienged, foszlós lesz, csak csúszkál rajta a kés. Másrészt minek kennék össze még egyszer deszkát, asztalt, amikor egy menetben percek alatt készen van.

Ha mégsem sütésre, hanem alaplébe kerül, hát irdalva kerül bele.

2014. máj. 13. 07:09
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!