Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Utólag hogyan lehet süríteni...

Utólag hogyan lehet süríteni a főzeléket?

Figyelt kérdés
Zöldborsó főzeléket készítettem, de kissé híg lett. Már készen van, de hogyan tudnám még most utólag besüríteni? Köszönöm.
2014. máj. 13. 13:36
 1/4 anonim ***** válasza:
Tejfölös habarás, vagy veszel ki borsót pürésíted és azzal sűríted.
2014. máj. 13. 13:41
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Vagy veszel ki belőle 1 merő kanálnyit és össze turmixolod ,és vissza teszed a turmixolt borsót a főzelékbe. Forralsz egyet rajta.

Vagy újjabb adag rántás vagy habarás amivel csináltad.

Nálunk rántással készül,de mostanábban én is jártam úgy ,hogy 1adag rántás kevés volt. Nem tudom ,hogy a liszt változott e és az nem sürit már elégé vagy mi lehet.

2014. máj. 13. 13:43
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Étkezési keményítő 1 kis főzeléklével összeforralva, majd beleteszed az egészbe, forralod kicsit :)
2014. máj. 13. 13:46
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Visszarakod a tűzre és besűríted, liszt vagy keményítő.

Ha marad holnapra is, akkor ma eszed így, másnapra meg úgy is sűrűbb lesz mindig.

2014. máj. 13. 14:03
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!