Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Mit csináljak ha kemény lett...

Mit csináljak ha kemény lett a rántott húsom?

Figyelt kérdés
Tejbe áztattam kis/közepes lángon lassan sütöttem.Lehet pont ez volt a baj.Vagy adhatom a macskának? De lehet így az se enné meg..

2014. máj. 16. 09:31
 1/5 anonim ***** válasza:

Milyen húsból csináltad? Ha csirkemellből, és sokáig sütötted, akkor ne csodálkozz rajta. Karajt nem kell tejben áztatni, és nem kell nagyon sokáig sütni.

Tedd sütőbe, önts rá ketchupot és süsd át. Akkor ehető lesz.

2014. máj. 16. 10:17
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/5 Imola Ágnes ***** válasza:
Én is azt mondom, hogy sütőbe vele, ketchuppal, vagy valamilyen zsírosabb sajttal süst ád, fonom esz:)
2014. máj. 16. 10:50
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/5 A kérdező kommentje:
karajbol csinaltam. Nem hallottam meg erröl h sütöbe is lehet rakni ütna. Köszi nagyon az ötletet.A ketchupot a vegen kell raönteni,nem?Mikor kiveszem a sütöböl.
2014. máj. 16. 14:34
 4/5 Imola Ágnes ***** válasza:
Nem, eleve úgy rakd be, különben a sütő tovább szárítja.
2014. máj. 16. 14:43
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/5 A kérdező kommentje:
Oke,most olvastam vissza megegyszer. :) köszi
2014. máj. 16. 14:54

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!