Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » A zserbót fogyasztás előtt...

A zserbót fogyasztás előtt pár nappal jobb elkészíteni? Holnap csinálnám meg, és szombatra kellene.

Figyelt kérdés
Így jó lesz ,vagy sokat fog állni ?
2014. jún. 17. 16:45
 1/10 anonim ***** válasza:
legjobb
2014. jún. 17. 16:49
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/10 anonim ***** válasza:
Jó lesz így, az a pár nap pihenés kell neki. Küldj egy kicsit belőle. :)
2014. jún. 17. 16:53
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/10 anonim ***** válasza:
Igen nekem is mindig a harmadik nap a legfinomabb.
2014. jún. 17. 16:54
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/10 anonim ***** válasza:

A mézeslapoknak kimondottan jót tesz pár napi állás.

A legtökéletesebb lesz szombatra a zserbód.

2014. jún. 17. 17:13
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/10 anonim ***** válasza:
9%

Hát ilyen nagy melegben, ha vendégeknek csinálom alkalomra, akkor ilyen sok napot azért nem hagynám készen állni...


Legkorábban csütörtökön állnék neki, akkor is inkább csak estefelé.


Persze ha hűtőbe teszed, akkor mindegy, de én azt gusztustalannak tartottam mindig, ha ilyen jellegű sütit hűtőbe tesznek...


Egyébként jó lesz úgy is, ha holnap csinálod, elromolni még nem fog, ha nem tűz rá a nap, de mégsem úgy lesz az igazi, az érződni fog, hogy annyit állt már.

2014. jún. 17. 17:19
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/10 anonim ***** válasza:
59%
Utolsó, ez ZSERBÓ, nem rémes krémes, és hűtőben tárolja, nem a csillagok alatt. Semmi baja nem lesz, csináld meg nyugodtan.
2014. jún. 17. 17:28
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/10 anonim ***** válasza:
a dió lekvár liszt cukor csoki nem romlik el. Elég hűvösre tenni, nem kell hűtő. Legfinomabb lesz.
2014. jún. 17. 18:22
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/10 anonim ***** válasza:
Nálunk 3-4 nap alatt penészes lett.
2014. jún. 17. 18:42
Hasznos számodra ez a válasz?
 9/10 anonim ***** válasza:
Szellős hely, kifogástalan alapanyag!! Hűvös.
2014. jún. 17. 19:34
Hasznos számodra ez a válasz?
 10/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat ! Amiatt nem tudom csütörtökön csinálni,mert ezek ballagásra készülnek szombatra,ma készítettem el a lekváros linzereket , holnap zserbó , csütörtökön pedig tortát készítek . Pénteken utazunk . A zserbót mindenképp hűtőbe kell majd tennem,mert panel 5.-en lakunk,sehol nincs egy kis hűvös sem , és pénteken 1,5 óra utat ki kell bírnia :) De a többség azt mondta nem lesz baja,így mindenképp holnap készítem el :)
2014. jún. 17. 20:39

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!