Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » A Húslevest fogyasztás előtt...

A Húslevest fogyasztás előtt mivel szoktátok ízesíteni, vagy miket raktok bele?

Figyelt kérdés
Én erős paprikával szoktam enni, de ismerősöm tesz bele paradicsom szószt, de kiszeretnék próbálni sokféle módot, hogy fogyasztják mások.

2014. máj. 11. 13:05
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
50%
Az igazi húsleves csak só és bors. A hús meg a zöldségek adják az igazi ízét.
2014. máj. 11. 13:18
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/20 anonim ***** válasza:
Reszelt sajttal is finom, de en szoktam tojással is, igaz, az csak akkor működik, ha forrásban levő leves kerül ra.
2014. máj. 11. 13:28
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/20 anonim ***** válasza:
59%
Finoman elkészített húslevest minek elrontani, egyéb ízesítéssel.
2014. máj. 11. 13:30
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/20 anonim ***** válasza:
73%
Van, hogy a forró levesbe hagymát szeletelek, vagy paradicsomot-paprikát.
2014. máj. 11. 13:35
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/20 anonim ***** válasza:
78%
Én csak borsot szórok bele.
2014. máj. 11. 13:36
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/20 anonim ***** válasza:
62%
Akik itt lepontoznak, életükben nem ettek finom húslevest!
2014. máj. 11. 14:22
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/20 anonim ***** válasza:
Én a leves főzésekor zöld csipőspaprikát teszek bele és sokféle zöldéget.(Karalábé,1 nagy szétfőzött paradicsom,sárgarépa,karfiol.)Eperlevél tésztával csinálom.És utána ha nem elég csípős nekem,még rakok bele borsot. :) A Delikátot kerülöm meg a húsleves kockát is. :)Általában gyenge csirkehúsból készítem,de szoktam sertésből is,de csakis a parázs húsos részéből.Ha véletlenül kicsit mégis zsírosabb lenne,főzök bele egy egész burgonyát,amit aztán miután megfőtt szépen ki is veszek.
2014. máj. 11. 14:35
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/20 anonim ***** válasza:
59%

Borssal, hegyes erős, friss paprikával vagy csiliőrleménnyel. Szeretjük a csípőset, de nem főzöm bele,mert gyerek is van.

Viszont a másnapi húslevest gyakran átalakítom egy másfajta levessé, amit még anyósomtól tanultam. Ő csirkecsorbának hívta.

Egy-két tojás sárgáját kikeverek citromlével pici borssal, és veszek ki a meleg, de nem lobogó levesből. utána összekeverem vele, ügyelve, hogy csak jó meleg maradjon, de ne kapja össze a tojást. ha kell még citrommal utánsavanyítom. Sok frissenvágott petrezselymet szórok rá.

Kellemesen savanykás, finom leves lesz az előző napi húslevesből.

2014. máj. 11. 16:37
Hasznos számodra ez a válasz?
 9/20 anonim ***** válasza:
só, bors, és az erőspaprika opcionális.
2014. máj. 11. 16:43
Hasznos számodra ez a válasz?
 10/20 anonim ***** válasza:
35%

" Akik itt lepontoznak, életükben nem ettek finom húslevest!"


Vagy ettek es nem ragadtak le egyféle ízesítésnél es elfogadják, higy az emberek különbözőek.

2014. máj. 11. 16:47
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!