Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Hogyan kell olyan finom...

Hogyan kell olyan finom rakott kelt készíteni, mint amit régen a menzán adtak?

Figyelt kérdés
mostanában vagy nagyon íztelenek a kelkáposzták. Volt valami extra a menzás rakott kel receptjében?
2014. júl. 5. 22:01
 1/3 anonim ***** válasza:
Pont azt készítettem ma. A húsra teszel kis pirospaprikát, felöntöd pici vízzel, lefeded, aztán még fedő nélkül sütöd néhány percig. Én nem tettem bele semmi extra fűszert, csak só, bors, fokhagyma, pirospaprika, de a szaftossága miatt elég menzás érzés volt.
2014. júl. 5. 22:18
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 anonim ***** válasza:
hát a menzás receptet nem tudom, de gyakran csinálok rakott kelkáposztát... én ételízesítős vízben főzöm a leveleket, mielőtt rétegezném a tálban, nem vettem észre, hogy így íztelen lenne. Lehet, hogy neked is egy picit több fűszert kellene a vízbe tenned és az esetleg feljavítaná. Ha ezen a próbálkozáson már túl vagy, akkor bocs :)
2014. júl. 5. 22:19
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/3 anonim ***** válasza:
Azért az nem semmi, hogy valakinek a menzás rakott kel legyen az etalon, nálunk otthon sokkal jobb volt. :)
2014. júl. 5. 22:33
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!