Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Jó még (finom) a rizottó...

Jó még (finom) a rizottó másnaposan?

Figyelt kérdés
Azért kérdezem ,mert a férjem péntek reggel ér haza külföldről ,és ezt akarok készíteni . Ha csütörtökön elkészítem ,pénteken melegítve finom ,vagy csak frissen jó ?

2014. júl. 16. 12:31
 1/6 anonim ***** válasza:
Én ettem már melegítve. Nem volt rossz, nem éreztem olyan nagy változást az állagában.
2014. júl. 16. 12:41
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/6 anonim válasza:
Hát szerintem nem... :) a rizs mindig megkeményedik és talán az egyetlen kaja, amit nem szeretek másnaposan is.
2014. júl. 16. 12:43
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/6 A kérdező kommentje:
Én eredeti olasz recept alapján akarom készíteni ,tehát a végeredmény a krémes ,kissé tejberizs szerű állag .. az nem hiszem ,hogy megkeményedne . .
2014. júl. 16. 12:58
 4/6 anonim ***** válasza:
Még soha semmilyen elkészítési formában, semmilyen ételben nem keményedett meg nekem másnapra a rizs :S
2014. júl. 16. 12:59
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/6 anonim ***** válasza:
Nekem sem, és a krémes rizottó is finom másnap felmelegítve is.ha nagyon összeállna, akkor egy kis alaplével melegítsd a szokásos, állandó kevergetés mellett.
2014. júl. 16. 16:53
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/6 anonim ***** válasza:
A rizottó jó lesz, csak te ne legyél másnapos :D)
2014. júl. 16. 17:47
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!