Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Kenyér sütéskor miért lesz...

Kenyér sütéskor miért lesz lapos a kenyerem, és miért ragad le?

Figyelt kérdés

2014. aug. 7. 12:38
 1/3 anonim ***** válasza:
Azért mert beleraksz minden féle lisztet, kedved szerint és nem arány szerint. Nem lehet az anyagot összeválogatni ugy, hogy amit jónak látok mert egészséges, abbol sokat többibõl keveset. A lesülésnek is ez lehet az oka. Vagy a tészta állaga. De az is lehet, hogy nem teszel alá sütöpapirt. Akinek sikerül szépre csak úgy simán tepsiben, annak már az újjaiban van a tészta összetétele és állaga.
2014. aug. 7. 15:27
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 anonim ***** válasza:
Szerintem túl vizes a tészta.
2014. aug. 7. 17:31
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/3 cernageza válasza:

Ez bevált.


[link]

2014. aug. 8. 12:18
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!