Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » A csemege kukoricát főzés...

A csemege kukoricát főzés előtt vagy főzés után kell lefagyasztani?

Figyelt kérdés
2014. aug. 10. 13:09
 1/2 anonim ***** válasza:
mi évek óta úgy csináljuk hogy sima vízben megfőzzük, kihül, leszeljük a csőről és lefagyasztjuk. kajába isteni ;)
2014. aug. 10. 13:28
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/2 anonim ***** válasza:
Főzve. Nem hinném, hogy a nyersen lefagyasztott kukorica valaha is ehetőre fő.
2014. aug. 10. 13:39
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!