Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Ha csinálok házi gombócót...

Ha csinálok házi gombócót -többet-akkor azt lefagyaszthatom?

Figyelt kérdés
megfőzve vagy csak a tésztásan? panirban vagy nélküle?
2014. aug. 11. 06:46
 1/5 anonim ***** válasza:
Kifőzve, de nem nagyon puhára, lefagyaszthatod. Panírozni nem szoktam, de a zsemlemorzsát felhasználáskor csinálom hozzá.
2014. aug. 11. 06:53
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/5 anonim ***** válasza:

Én nyersen szoktam egy tálcán lefagyasztani, és , amikor kőkemények, akkor bezacskózni.

Úgy főzöm, ki mint a frisset, utána forgatom pirított porzsába.

2014. aug. 11. 07:11
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/5 anonim ***** válasza:

A gombócot nem szokás panírozni, legfeljebb morzsába forgatni - a két dolog nem ugyanaz.


A gombócokat fagyaszthatod nyersen, vagy föve is, de mindenképpen úgy, hogy ne tapadjanak egymáshoz.


A nyersen fagyasztottat sok, nagyon forró vizbe kell tenni fagyottan, és úgyanúgy fözni, mint a frisset. A fötten fagyaszottat nem kell fözni, csak gözben felmelegíteni. A pirított morzsát frissen készítsd hozzá.

2014. aug. 11. 08:20
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/5 A kérdező kommentje:
zsemlemorzsára gondoltam :P bocsi és köszönöm
2014. aug. 11. 11:49
 5/5 anonim válasza:
Persze!
2014. aug. 27. 20:44
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!