Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Gombapaprikás befőtt gombából?

Gombapaprikás befőtt gombából?

Figyelt kérdés
A befőtt gombáról leöntöm a levét és aztán ugyanúgy csinálom mintha friss gomba lenne? v hogy kell felhasználni?

2014. aug. 21. 13:58
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Igen. Én csak abból tudom csinálni,mert a friss nagyon gáz minőségű errefelé. Amikor üveges lett a hagyma a zsiradékon,akkor csak rádobod az üvegből v. konzervből. A többi ugyan úgy. Talán annyi,hogy hamarabb készen van,mintha nyersből készítenéd.
2014. aug. 21. 14:10
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 anonim ***** válasza:

nyugodtan csináld meg belőle, nem lesz vele gond.

Nekem jobban ízlik az, ha friss gombából csinálom - de nincs mindig itthon friss, volt már hogy én is az üvegesből csináltam.

2014. aug. 21. 15:23
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/4 anonim ***** válasza:
Konzerv gombából én is szoktam készíteni, teljesen jó belőle a gombapaprikás. A levét én sem használom fel.
2014. aug. 21. 16:15
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Nagyon fincsi vacsi lett belőle :)
2014. aug. 23. 17:55

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!