Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Vettem 4 db csirke egész...

Vettem 4 db csirke egész combot rántani. Itthon vettem észre, hogy nagyon nagyok. Mi legyen belőle, nem szeretem rántani a nagy darabokat?

Figyelt kérdés
2014. szept. 13. 15:35
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
95%
paprikás csirke nokedlival
2014. szept. 13. 15:40
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/16 A kérdező kommentje:
Azt a Férjem csak egész csirkéből szereti, az összes alkatrészét beletéve.
2014. szept. 13. 15:49
 3/16 anonim ***** válasza:
80%

Csontozd ki és vedd külön az alsó és felső combot. Akkor nem lesznek nagyok.

Esetleg megsütheted, bár akkor is nagyok maradnak. Egy bolti csirkecomb nem szokott nagy lenni.

2014. szept. 13. 15:50
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/16 anonim ***** válasza:
100%
Süsd meg sütőben alufóliával betakarva, csak a végén vedd le róla a fóliát. Előtte betekerheted baconbe is, attól még finomabb lesz. A nagyobb comb is megsül egy óra alatt.
2014. szept. 13. 15:51
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/16 anonim ***** válasza:
100%
Süsd meg csirkefűszerrel fóliában. Annak a felét elteheted, 2-3 nap múlva más körettel, vagy egy kis sajtszósszal feltálalhatod.
2014. szept. 13. 15:52
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/16 anonim ***** válasza:
100%
Ha túl nagy akkor gondolom hús is van rajta elég. Csontozd ki, és a húst süsd meg pl. vajas-kakukkfüves-tejszínes öntetben, tégy mellé negyedelt gombát, hagymát. vagy tűzd nyársra zöldségekkel apróra vágva, és grillfokozaton süsd a sütőben pl.
2014. szept. 13. 15:57
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/16 A kérdező kommentje:
Valami eredeti ötletet várok, akinek van valami spécije. Mindenkit felpontoztam.
2014. szept. 13. 16:14
 8/16 anonim ***** válasza:
100%

Ja mégvalami. Ha már kicsontozod és lehúzod a bőrét, mellette biztosan kisütném a bőrét ropogósra, ha szeretitek:


[link]


ilyen lime-os, citromos mártogatóssal isteni.

2014. szept. 13. 16:20
Hasznos számodra ez a válasz?
 9/16 anonim ***** válasza:
100%

Gombás csirkecomb

Gombával tűzdelt csirkecomb. csirkecombokat ízlés szerint füszerezük. A combokat tepsibe teszükszorosan egymás mellé. Az erdei vegyes gombát a sorok kőz, éteszük nem kell füszrezni a hústól átveszi az ízeket. Fóliával letakarjuk,és puhára sütjük. Amikor a hús megpuhult a fóliát leveszük. Tejszin és tejföl keverékében zuzott fokhagymát és apróra vágott petrezselymet keverünk. A tejfölös szószal leöntjük a combokat .A tejföl tetejére reszelt füstölt sajtott szórunk. A sajtott szép pirosra sütjük. Rizs, vagy krokett illik hozzá.

2014. szept. 13. 16:35
Hasznos számodra ez a válasz?
 10/16 anonim ***** válasza:
100%
töltött csirkecomb
2014. szept. 13. 16:52
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!