Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Mit készítsek a hideg tálra?

Mit készítsek a hideg tálra?

Figyelt kérdés

Ti miket szoktatok feltenni?

Eljegyzés lesz és előző nap el akarom készíteni.


2014. okt. 13. 15:08
 1/7 anonim ***** válasza:

Töltött csirkecomb , félbe szoktam vágni. Libammellet megtöltök aszalt gyümölcsökkel. Megsütöm majd szé vékonyra szeletelem. Dagadó ezt is töltve szép vékonyra szeltelve .

Fasirt golyó sajttal töltve a közepe ,

Baconbe tekert sült máj

Baconbe tekert datolya kecse sajttal töltve

sajttál füvégével,szölővel ,dióval

tormás sajt tekercs

Gyümölcs tál

Valamilyen házi sütésü kifli amit lehet kenyér helyett a hús mellé enni .

Francia saláta ,tészta saláta , majonézes burgonya sali.

Ennyi jutott most eszembe.

2014. okt. 13. 15:18
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/7 anonim ***** válasza:
Mini fasirtok, rántott hús, sültek, kolbásszal töltött karaj, saláták, sajttekercs, sonkatekercs, ilyesmiket.
2014. okt. 13. 15:18
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/7 anonim ***** válasza:
0%

Milyen hidegtálak léteznek?!Naggyar-része fött-sültétel amit egynappal elöbb elkell készíteni.

Az szerintem, Maradéktál.

[link]

a Kalte Platte alatt klik az egyik képre.

Itt pedig lehet a szemet legeltetni, de serkenthet ötletre is.

[link]

2014. okt. 13. 15:49
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/7 anonim ***** válasza:

Nálunk is volt gombás és sima töltöttcsirke (hidegen szépen darabolható )stefániavagdalt, debreceni csemegekaraj,

Házi csirkemájpástétommal megtöltött karajtekercs baconba göngyölve, amerikai majonézes káposzta-sárgarépa saláta, majonézes krumpli, svéd gombasaláta, görögsaláta.

Ami még nagyon dekoratív és kapós volt, sós kosárkákba töltött krémek. volt darált pörkölttel töltött, csirkemájas krémmel töltött, halkrémesés tojáskrémes is.

ezeket vastagcsövű habzsákkal kell betölteni a kosárkákba. ( sós kosárka a Metróban készen kapható)

Volt sonkás tojástekercs, ami szintén nagyon mutatós.

Többféle sós süti, rudak és pogácsák, és persze édes finomságok is. gyümölcstorta, zserbó,fordított almás, habroló.

gyömölcstál is volt a svédasztalon nem is egy.

Egy kölcsön plusz hűtőt állítottunk be, és szinte mindent előző nap meg tudtunk csinálni, csak a tálak elkészítése volt aznapi munka.nagyon sokféle zöldséget, gyümölcsöt használtunk díszítésre.

A tálcákra tortapapírt, arra leszárított salátalevelet és megmosott leszárított szép szőlőleveleket tettünk, amire a húsok kerültek.

2014. okt. 13. 17:10
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/7 anonim ***** válasza:
75%
Nem vagyok a hidegkonyha nagy rajongója, de annyi jót írtatok hogy már csorog a nyálam.
2014. okt. 13. 18:02
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/7 anonim ***** válasza:

+ Baconbe tekert csirkemell, csirkemáj

töltött dagadó, stefánia vagdalt-amiben kolbász van

csirkemell őzgerincben

2014. okt. 13. 19:09
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/7 anonim ***** válasza:

A Stefánia vagdalt klasszikusan tojással van megtöltve, egy fasírthúsba a kolbász felesleges plusz. Szerintem.

De ettől még szerethetik mások.

2014. okt. 13. 19:21
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!