Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Miért száraz a barna rizs?

Miért száraz a barna rizs?

Figyelt kérdés

Túlfőzhettem?


Riceland-es zacskósról van szó.



2015. febr. 1. 13:08
 1/2 anonim ***** válasza:
Szerintem inkább kevés ideig főzted, 45-50 percig kell főzni, nekem mindig enyhén ragacsos, de miután megfőzted, készíthetsz egy olajban pirított hagymás, fűszeres, petrezselymes alapot is, amibe belekevered.
2015. febr. 2. 08:14
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/2 A kérdező kommentje:

hát az olajos rizst nem szeretem, de majd akkor tovább főzöm.


A dobozra amúgy az van írva hogy 10 percig kell főzni. Mivel a fehér rizsnek is kb ennyi van írva a dobozára és azt 18-20 percig kell főzni, ezt is addig főztem.

De az elég furcsa hogy 10 perc van ráírva és 4szer annyi kéne.

2015. febr. 2. 09:55

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!