Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Csirke comb jo szalkasitas...

Csirke comb jo szalkasitas alatt? Es hogyan lehet a legegyszerubben elkesziteni?

Figyelt kérdés
Van nagyon sok csirkecombunk es szeretnek egyre tobbet enni. Csak sutni lehet meg fozni? Ezt ha felszeletelem nem lehet naturan megcsinalni mint a csirkemellet? Ha nem, akkor mi a legegyszerubb modja az elkesitesenek?
2015. márc. 30. 16:22
 1/4 anonim ***** válasza:

Lebőrözöd, kicsontozod, és naturan megsütöd, akárcsak a mellet.

Só mellet némi fűszert is használj, főleg zöldfűszereket és nagyon finom lesz.

Kicsit zsírosabb a hús , de viszont nagyon ízletes.

2015. márc. 30. 17:02
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 anonim ***** válasza:
A bolti csirkecomb nem zsíros, csak nem olyan száraz, mint a csirkemell. Akár pörköltnek is megcsinálhatod.
2015. márc. 30. 17:25
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/4 anonim ***** válasza:
Ha a bőrét lekapod ugyanolyan jó mint a csirkemell. És ugyanúgy is készíted el. És a csirkecomb filéje még is csak 800, és nem 1300.
2015. márc. 30. 21:58
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 A kérdező kommentje:
Koszonom szepen a valaszokat!
2015. ápr. 3. 10:04

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!